Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Sobiranistes, preneu nota del que ha passat amb el 'brexit'"

Manifestante favorable al ’brexit’ paseando por las calles de Londres.

Manifestante favorable al ’brexit’ paseando por las calles de Londres. / Frank Augstein (AP)

El cum laude del catalanisme l'ha ocasionat l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, en la seva intervenció al Parlament com a diputada, dient: "S'ha de seguir parlant el català amb qui pel seu aspecte físic no sembli català. S'ha de deixar de banda aquest costum de passar a parlar el castellà quan ens sembla que la persona no és autòctona".

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Presideix l'alcaldia d'una població puntera en el procés independentista. Col·loca altaveus per tot el poble, adoctrinant als ciutadans, igual que la de Girona, també diputada i alcaldessa, ambdues premiades pel seu suport al sobiranisme. Com el nostre actual president, imposant la seva influència a la ciutadania, promovent (sense cap remordiment) la separació dels catalans (els de primera i de segona), fent més gran la franja divisòria entre els independentistes i els que no ho són.

Pretenen ampliar la base, xifrada en un 47% aproximadament. Des de fa molt temps no tenen majoria, però els sobiranistes volen "fer entrar el clau per la cabota", fent ús de tota mena de tripijocs com "ho tornarem a fer"; però mai reconeixeran que varen errar i tampoc demanaran perdó a la ciutadania. Al contrari: ara diuen que la culpa és de l'Estat.

Sobiranistes, si us plau, feu un reset i ara que es planteja bé una taula negociadora amb l'Estat, aprofiteu-la i no poseu més bastons a les rodes per justificar el victimisme, deixant de banda la millora dels serveis públics, en detriment del benestar ciutadà. Preneu nota del que succeeix amb el brexit: s'han tirat a la piscina sense saber si hi haurà aigua, ni conèixer el que esdevindrà durant aquest any de negociació i el seu final.

Participaciones de loslectores

Másdebates