Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Si entro a la meva casa, ells em poden denunciar a mi"

Cerradura peculiar 8 Un candado en el piso.

Cerradura peculiar 8 Un candado en el piso. / ANNA MAS

Fa quasi un mes que a l'anar a la casa que tenim a l'Estartit la vaig trobar plena d'ocupes i destrossada per dintre. Immediatament vaig anar a la policia, que va veure les destrosses i, malgrat ser a la tarda, encara en va trobar un dormint i se'l va endur. Van recomanar-nos que sobretot no hi entréssim perquè era perillós, i que fes la denúncia, cosa que de moment no vaig fer perquè malgrat tot vaig sentir pena i creia que si aconseguia parlar amb ells finalment marxarien. Ho vam intentar, inclús vam donar-los algun diner perquè anessin a dormir fora i fins i tot un va donar-nos les gràcies tot dient que marxaria i no tornaria més i que estava a casa perquè estava drogat i tenia por d'anar a casa seva i que el veiessin en aquelles condicions. Però res de res, vaig acabar fent la pertinent denúncia.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A l'agent que vaig explicar el fet el primer que va dir-me és si tenien el carnet d'ocupa, cosa que ignorava que existís per complet. Doncs sí senyor, per aconseguir aquest carnet han d'arrencar el pany i col·locar-ne un de seu, i això els converteix en amos de la casa i jo no hi puc entrar. És al·lucinant! Si entro, ells em poden denunciar a mi.

Jo necessito la casa i la cosa va així. El dia del judici no s'hi van presentar, tot i que jo no volia condemnar ningú, només que em deixessin la casa, per la qual cosa la jutgessa va dir-me que havia de fer una prèvia per la via civil acció que ja està en marxa esperant que es resolgui el més aviat possible.

Participaciones de loslectores

Másdebates