Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"S'ha de millorar la informació de Rodalies a les xarxes i a les pantalles informatives"

Estación de Rodalies de Plaça Catalunya, en Barcelona.

Estación de Rodalies de Plaça Catalunya, en Barcelona. / FERRAN NADEU

Davant de tempestes cada cop més destructives com el cas de 'Glòria', des de la Unió Europea s’estan plantejant, si més no en forma de "teoritzacions intel·lectuals" programes com el New Green Deal (el nou 'acord verd'). Això està molt bé, però no és suficient.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Cal començar des de la base per qüestions que es podrien practicar i assumir de forma gairebé immediata, com millorar de debò -i amb molta voluntat política- la informació sobre la situació a la xarxa ferroviària convencional, tant en les diferents xarxes socials com en les pantalles informatives de totes les estacions.

I, sobretot, evitar que no hi hagi contradiccions flagrants entre els diferents mitjans que difonen la informació. El temporal ha estat brutal, la força destructiva ha estat demolidora; però, si us plau, coordinem i millorem molt més la informació.

No pot ser, per exemple, que el compte de Twitter de Rodalies Catalunya no s’actualitzi amb molta més assiduïtat, o que les pantalles informatives en algunes estacions confonguin terriblement els soferts usuaris del tren convencional.

Participaciones de loslectores

Másdebates