Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"S'ha d'aprofitar la mesa de negociació per trobar una solució al conflicte català"

Gabriel Rufián y Laura Borràs se saludan a la entrada de la reunión de la Junta de Portavoces, este martes en el Congreso.

Gabriel Rufián y Laura Borràs se saludan a la entrada de la reunión de la Junta de Portavoces, este martes en el Congreso. / JOSÉ LUIS ROCA

Catalunya estem vivint una llarga temporada teatral sota la qual es deixa de banda el reconeixement dels errors i es considera tot l'actuat sota el paraigua de donar compliment "al mandat popular", obviant l'obligació de complir amb la legislació vigent i considerant culpa de l'Estat judicialitzar i reprimir l'independentisme.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

On és la repressió de l'Estat? I la judicial? Tot és a conseqüència de les accions fetes a consciència pels infractors en contra de la legalitat.

Els engarjolats no es poden queixar: tenen entrevistes, visites, telèfons, comunicacions de tota mena i reben un tracte preferent que no reben els altres interns.

Els sobiranistes tenien previst com acabaria el matrimoni ERC i JxCat i van aprofitar per començar la campanya electoral dient-los "ho tronarem a fer", enganyant altre cop a la ciutadania, fent-los creure que la república està a la cantonada.

Per què ha servit la comissió del 155? Doncs ni per investigar ni per estudiar les conseqüències de la seva aplicació, però sí per l'esbarjo, per un dia de sortida dels polítics presos i per fer un míting d'inici de la campanya preelectoral, ara que Torra ha obert la veda.

S'ha d'aprofitar l'avinentesa electoral i la mesa negociadora per aconseguir una solució a un conflicte cada cop més entravessat, amb els serveis principals abandonats i sense pressupost.

Si us plau, us ho demanem, tant per nosaltres com pel retorn de la política al seu lloc. Així no es pot continuar ni políticament, ni econòmicament, ni socialment, mantenint l'enfrontament ciutadà.

Participaciones de loslectores

Másdebates