Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Senyora Paluzie, el que el país necessita és més gra i menys palla"

Elisenda Paluzie.

Elisenda Paluzie. / CAPTURA VIDEO ACN

Segons el nostre propi Estatut, per triar el Síndic de Greuges són necessàries les tres cinquenes parts de diputats, és a dir 81. Per modificar qualsevol part del mateix Estatut o per elaborar una llei electoral pròpia es necessiten les dues terceres parts de diputats, és a dir 90. Doncs bé, amb els 72 diputats de JuntsxSi i la CUP es va aprovar, imposar més ben dit, la famosa llei del referèndum, trepitjant així tot l’ordenament legal i jurídic i amb el beneplàcit de la presidenta del Parlament es va menystenir la resta de la càmera. 'Democràcia' en estat pur. El fi no sempre justifica els mitjans.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb aquesta llei fraudulenta es celebra el referèndum de l’1-O, i encara que per vostè aquesta diada hauria de ser declarada festa nacional, per mi va ser un dia molt trist i si realment fossin sinceres totes dues parts reconeixerien la seva part de culpa davant de tanta violència viscuda. ¿I tot plegat per què?, pregunto. La consulta vista com un referèndum no va ser posteriorment reconeguda per ningú excepte pels propis organitzadors, però sí que va tenir conseqüències amb les quals puc estar o no d’acord.

«Anàvem de farol» va reconèixer la senyora Ponsatí. Doncs cap més 'farolada'. Els fanatismes són realitats distorsionades i els fanàtics són, en el fons, víctimes d’ells mateixos i de l’entorn que han creat, però alhora són botxins per als altres.

Senyora Paluzie, la secessió territorial no és possible sense un canvi constitucional amb tot el que això comporta. Estic convençut que tant en Pere com en Pedro això ho tenen ben present encara que, pels interessos que siguin, juguin amb l’ambigüitat. I pel que fa a tornar a repetir una altra DUI, doncs vostès mateixos. I prou d’enganyar més a la gent prometent el que després no podran complir.

Mentrestant la pobresa i l’atur, entre d’altres, estan ben presents i la seva solució hauria de ser la primera i principal prioritat. El que el país necessita és més gra i menys palla.

Participaciones de loslectores

Másdebates