Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Senyor Torra, el poble necessita que el governin

El presidente de la Generalitat, Quim Torra, en el Parlament.

El presidente de la Generalitat, Quim Torra, en el Parlament. / EUROPA PRESS / DAVID ZORRAKINO

Júlia Llobet

El dimarts, 12 de novembre, el Molt Honorable President Torra va ser entrevistat al Matí de Catalunya Ràdio i en cert moment va dir: "Jo no tinc ambició política, en el moment que vegi que no puc portar a Catalunya cap a la independència renunciaré". Gràcies, president, els independentistes agraïm aquesta convicció que la independència encara es possible però, i mentrestant?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Alguns de nosaltres considerem que la independència no és un objectiu sinó que més aviat és la via per la qual podem aconseguir els nostres objectius socials; una república d'esquerres, una democràcia real i justa, uns drets fonamentals garantits i un estat del benestar real. No creiem en independència o res, som independentistes perquè creiem que sota un Estat antic i conservador, amb cendres del franquisme que amb una mica d'aire s'encenen, els nostres drets fonamentals i el model social que desitgem no podrà mai tenir lloc. 

Mentrestant, estimat president, necessitem que ens governin. Fa anys que estem centrats en el procés, en la independència, que potser arriba, però de ben segur que no arribarà aviat, i mentrestant exigim un Govern de la Generalitat que segueixi endavant, que governi en educació, en igualtat, que cobreixi necessitats socials. El seu programa electoral, senyor President, anava més enllà de convertir Catalunya en una república independent. Deixi de queixar-se que no li han agafat el telèfon i comenci a escoltar al poble català que l'ha votat, que a part d'independència demana moltes coses més. 

Participaciones de loslectores

Másdebates