Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Senyor Sánchez, vostè podrà ser investit president si permet un referèndum pactat sobre la independència a Catalunya"

Pedro Sánchez, durante su participación en la última cumbre de la Unión Europea.

Pedro Sánchez, durante su participación en la última cumbre de la Unión Europea.

Senyor President de l’Estat Espanyol, en relació a la seva propera investidura, tenim la solució!

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És molt senzill: vostè ha de decidir si vol passar a la història o si es vol suïcidar políticament. Amb aquesta decisió que li proposem podrà ser investit per a la pròxima legislatura sense necessitat de repetir eleccions.

És tan senzill com permetre que es faci un referèndum pactat sobre la independència a Catalunya. És la manera de donar veu a totes les persones que viuen en aquest país, les independentistes, les nacionalistes i les que es consideren una minoria silenciada.

Això li permetrà tenir els vots dels partits independentistes.

Probablement en aquest referèndum no se superarà el 50% de vots afirmatius. Però els més d’un milió i mig d’independentistes que ens manifestem cada any l’Onze de Setembre veurem la porta oberta per a un futur, tal com va passar a Escòcia i al Quebec.

No s’ho pensi més, senyor Sánchez, amb aquesta decisió els partits independentistes li faran costat i podrà ser investit President. És una decisió que afavoreix a tothom.

Participaciones de loslectores

Másdebates