Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

No s'entén la decisió del Suprem

Policías y furgones en las inmediaciones del Tribunal Supremo, ayer.

Policías y furgones en las inmediaciones del Tribunal Supremo, ayer. / JUAN MANUEL PRATS

La última decisió del Tribunal Suprem de mantenir a Junqueras, Forn i els Jordis en presó preventiva sense fiança no s’entén. A veure,  Junqueras és un home pacífic que pot passar-se els propers dos anys esperant un judici, on li poden caure de 20 a 30 anys de presó per actes de rebelía i sedició, que molt pocs saben veure on i quan s’han comés. Pràcticament, la mateixa pena que s’aplica als assassins en sèrie o d’infants, és a dir, la màxima pena possible. Inconcebible!

Per la seva banda, els Jordis, que haurien de ser candidats al Nobel de la Pau, per haver sabut mobilitzar a milions de persones sempre pacíficament, el mateix. I Forn, perque ha estat el conseller d’Interior, cap del Major Trapero responsable dels Mossos, quina actuació en l’atemptat del passat estiu a Barcelona ha estat qualificada de modèlica per tot el món. I tot, per haver dut a terme un acte polític, que per molt que la Constitució no permeti, no justifica accions penals com les que s’estan produïnt. Això no ho entén ningú a la UE ni al món. I és una vergonya per a un estat democràtic com Espanya. Al menys l’Erdogan a Turquia no s’amaga dels seus actes. Aquí, no parem d’invocar una Constitució obsoleta que tots sabem que cal canviar, i que ja només serveix per castigar els catalans.      

Participaciones de loslectores

Másdebates