Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sense cotxe de línia al barri de Montserrat de Torelló

A la Plaça Josep Vidal de Torelló, al barri de Montserrat, teníem una parada de cotxe de línia que ens han tret ara farà a prop de dos anys; és el que fèiem servir per anar a baix el poble, a Manlleu,  a Vic, a Barcelona o també cap amunt a Sant Vicenç, Sant Pere...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquest barri ha quedat aïllat, ja que l'esmentada línia s'ha d'agafar quasi a prop de l'estació, que és bastant lluny. Això comporta molta dificultat, no només per a la gent gran que li costa caminar o que va amb bastó, sinó a tot un col·lectiu de gent que queda aïllada, i que se li ha tallat més la mobilitat.

Tot repercuteix en pèrdues per les botigues de baix el poble, en el mercat i altres serveis.

No sé qui és el responsable de tal despropòsit, però després de rebre moltes queixes dels veïns, no s'ha restablert aquest servei, sinó que al·leguen que "ara porta a l'ambulatori i abans no hi anava". Això no és solució. Prego practiquin l'empatia que és posar-se al lloc de tot aquest col·lectiu del barri de Montserrat.

Participaciones de loslectores

Másdebates