Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Un record per aquells que no hi seran al Nadal

Fotograma del primer anuncio de la Lotería de Navidad 2019.

Fotograma del primer anuncio de la Lotería de Navidad 2019.

El Nadal és cada cop més a prop. És una època de retrobaments i àpats familiars, on tothom és feliç de tornar a veure aquells a qui estimen. Malgrat tot, sempre hi ha aquella cadira buida a la taula, aquella persona que ja no és amb nosaltres.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ja fa més d'un any que no tinc el meu pare a casa, però per mi és com si encara hi fos. Encara hi ha dies que busco el seu consol, celebrar amb ell les meves petites victòries, o només compartir com ens ha anat el dia. 

No sabria dir si cada dia que passa el trobo més a faltar, o si el temps ha fet més suportable el dol. Un mai s'acostuma a perdre una persona a qui estima.

El seu record sempre serà present malgrat que ens ompli la ràbia i la frustració de no poder estar amb ell. Només podem consolar-nos recordant melancòlicament cada una de les seves manies, les seves bromes i els milers de records que vàrem compartir.

Participaciones de loslectores

Másdebates