Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector: "Sempre he anat a votar, però ja estic cansat de la mateixa història"

Jornada electoral en la Escola Eixample de Barcelona

Jornada electoral en la Escola Eixample de Barcelona / MANU MITRU

A les darreres eleccions europees hi va haver una abstenció considerable. És obvi que la gent està cansada de tants comicis i més si cada vegada els partits que s’hi presenten, quan no estan satisfets dels resultats tenen la intenció de repetir-los, tal com succeeix ara a Catalunya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

De veritat es pensen que tornar-les a fer serveix per alguna cosa? En el cas que els resultats siguin els mateixos, s’hauran de repetir una altra vegada i així successivament, com el dia de la marmota? Doncs, bé, que no comptin amb mi. Sempre he anat a votar, però ara ja estic cansat de la mateixa història.

Amb la quantitat de problemes reals que tenim al país, només es discuteix qui vol ser el nou president de Catalunya. No s’adonen que l’únic que aconseguiran és que la dreta extrema i l’extrema dreta governin Espanya i tots els canvis polítics i socials que hi ha hagut fins ara no hauran servit de res i tornarem a èpoques pretèrites?

Si us plau, no poseu més pals a les rodes i deixeu de banda els personalismes i els dogmatismes, que no condueixen a res només a la nostra destrucció.

Participaciones de loslectores

Másdebates