09 ago 2020

Ir a contenido

"Sembla que agafar el cotxe a Barcelona sigui delinquir"

Jordi Fernández Bonet

Ada Colau pasea por la calle de Consell de Cent.

Ada Colau pasea por la calle de Consell de Cent. / JOAN CORTADELLAS

Els qui el mes de gener es posaven les mans al cap perquè se suspenia el congrés del mòbil a Barcelona, els qui autoritzaven a primers de març la manifestació del dia de la dona al carrer Aragó, ara han decidit fer història i crear el 'Model Barcelona'. Primer cantem el 'Kumbaià', i després què fem? Doncs lloguem a gent perquè s'enfronti a la gent protegint les tanques de mobilitat i tallem els carrers sense pensar que hi ha gent que els caps de setmana treballa i necessita treure el cotxe del garatge. Així et trobes amb la paradoxa que gent que entre setmana agafa el cotxe, t'esbronca quan tornes de treballar.

Jo, després del drama d'un dissabte de fa un parell de setmanes, vaig fer cas a l'alcadessa i acòlits i no vaig 'delinquir', és a dir, no vaig agafar el cotxe. He de dir que entre setmana sempre agafo el metro. El resultat va ser que normalment trigo 25 minuts per arribar a la feina, i diumenge en vaig trigar 65. Clar, fent tres transbords amb 7 minuts d'espera a cada comboi.

Està molt bé que cuidem el medi ambient, però amb una mica de cap. Si la senyora Colau i el seu equip agafessin de tant en tant el transport públic, veurien com funcionen les esperes, sobretot els caps de setmana (els autobusos, 25 minuts).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Participaciones de loslectores

Másdebates