Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"CB Sant Josep, obligats a buscar alternatives privades fora de Badalona"

Manifestación a favor del C.B. Sant Josep, en una foto de archivo en Badalona.

Manifestación a favor del C.B. Sant Josep, en una foto de archivo en Badalona.

El Club Bàsquet Sant Josep denunciem que l'Ajuntament de Badalona no ha complert amb el seu compromís d'oferir-nos espais perquè puguem tornar a jugar i entrenar a la nostra ciutat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No s'han habilitat estructures tipus carpes per ampliar el nombre de pistes i la capacitat d'hores d'entrenaments i partits a la ciutat, tampoc s'ha reestructurat l'actual ocupació de pistes municipals per optimitzar-la. Per últim, tampoc s'ha redactat un reglament d'usos de les instal·lacions municipals i això és greu: no hi ha un criteri públic d'assignació d'espais, ni transparència sobre qui els està fent servir.

Som una entitat esportiva sense ànim de lucre que acomplim una activitat d'interès públic, i que tenim els mateixos drets que qualsevol altra a dur a terme la nostra activitat a Badalona. Tenim més de vuitanta anys d'història i som un dels clubs de formació de bàsquet de referència a Catalunya amb un ampli reconeixement arreu.

Tornem a veure'ns obligats a buscar alternatives privades fora de Badalona amb uns sacrificis operatius i econòmics que posen en perill la continuïtat del Club. El tracte que rebem par part de l'administració que hauria de vetllar per la nostra supervivència, és totalment inacceptable.

Participaciones de loslectores

Másdebates