Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Albert Rivera va a l'outlet

Manuel Valls escucha a Albert Rivera en un acto celebrado en Barcelona en diciembre pasado.

Manuel Valls escucha a Albert Rivera en un acto celebrado en Barcelona en diciembre pasado. / ALBERT BERTRAN

No és d'estranyar, es veia venir, de fet des que 'Monsieur Valls' va intervenir en la campanya electoral de les darreres eleccions autonòmiques, convidat (o no) per Cs, es podía intuir que alguna cosa buscava. Després de la seva desfeta personal en l'àmbit polític al país d'Astèrix i, possiblement, sense perpectives de trobar feina adequada a les seves aspiracions, va veure que el partit taronja tal vegada li oferiria l'oportunitat de fer carrera.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El senyor Rivera ha declarat que un personatge del seu nivell i antecedents seria un bon candidat a l'alcaldia de Barcelona, això sí, condicionat a unes primàries. I s'ha quedat tan ample! Algú es pot creure que 'Monsieur Valls' s'avindria a participar en unes primàries? Algú es pot creure que el senyor Rivera el faria passar per unes primàries? O és que es pensen que part de l'electorat és idiota? 

''Qué tengo yo, que mi amistad procuras?' Lope de Vega (1562-1635),  ''Qué es un cínico? Un hombre que sabe el precio de todo y el valor de nada" Oscar Wilde (1854-1900) i 'Yo no me he hecho conservador, hablo como gubernamental' Alejandro Lerroux (1864-1949).

Tres frases (en castellano para una mejor comprensión) que poden ajudar a entendre què està passant. Sobren explicacions, oi?

Participaciones de loslectores

Másdebates