Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La copa menstrual, la revolució de la higiene femenina

Copa menstrual

Copa menstrual

Enguany, el mercat de la higiene íntima femenina s'ha vist revolucionat per l'extensió d'un producte altament desconegut fins al moment: la copa menstrual.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si bé és cert que es tracta d'una alternativa encara molt minoritària en comparació amb els mètodes clàssics, són molts els avantatges que aquesta ofereix.

No només és una opció preferible per a la salut íntima de les dones, sinó que es tracta d'un sistema més econòmic i ecològic. A més a més, la seva 'aparició' ha obert nous debats imprescindibles per a la lluita feminista. I també ha evidenciat la falta d'educació sobre la menstruació.

Amb tot això, l'aparició d'aquest nou producte està suposant una pressió evident en el mercat de la higiene femenina. En aquesta línia, el divendres passat, el Bundestag alemany va anunciar que, el pròxim 2020, reduirà del 19% al 7% l'impost d'alguns productes d'higiene íntima. Eliminen així la taxa rosa, que els atribueix uns impostos equiparables als del consum de joies, tabac, o alcohol.

Participaciones de loslectores

Másdebates