Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Resposta d'una infermera al conseller Antoni Comín

El personal d'infermeria del servei d'urgències generals de la Vall d'Hebron vol manifestar la seva disconformitat amb les declaracions que el conseller de Salut, Antoni Comín, va realitzar en una entrevista a EL PERIÓDICO, el passat 21 de gener, en la que afirmava que “la permanència al passadís respon a la decisió de la infermera, que vol tenir el pacient a la vista”.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'ús de passadissos és inacceptable i evidentment no és responsabilitat nostra ni de cap professional que treballa a urgències, un passadís no es pot considerar com un espai assistencial adequat en cap cas i ens sembla indignant que es faci responsable al personal d'infermeria d'urgències d'aquest ús, decisió que ve dictada per la gerència que el departament de Salut va nomenar.

Li recordem que els serveis d'urgències funcionen per la bona pràctica i gestió del seu personal que treballa amb recursos humans, materials i estructurals deficients; fent un gran esforç per donar la millor atenció en el menor temps possible, amb la major qualitat i seguretat; intentant mantenir la intimitat i la dignitat en tot moment.

Ha estat constant la nostra denúncia a la gerència, al Col·legi d'Infermeria de Barcelona i de manera pública (@enfermeriaurgen) i no tant sols continuem igual, sinó que a sobre el nostre conseller ens culpa de la situació, cosa que ens fa sentir indignats i menyspreats.

Els infermers i les infermeres de la unitat d'urgències generals de la Vall d'Hebron demanem una rectificació pública per part del conseller Comín perquè les seves declaracions qüestionen la nostra professionalitat.

Participaciones de loslectores

Másdebates