Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Conseller Damià Calvet, energies renovables sí, però no així"

Iberdrola lanza un plan de inversión histórico de 75.000 millones de euros en energía renovable

Iberdrola lanza un plan de inversión histórico de 75.000 millones de euros en energía renovable

Honorable Senyor Damià Calvet, conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat, no ens faci culpables a qui estem en contra del Decret Llei 16/2019 de mesures urgents per a l'emergència climàtica, de ser poc solidaris i poc sostenibles.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Moltíssimes persones que estem en contra d'aquest decret estem lluitant des de fa molts anys per l'aposta per les energies renovables, abans que vostè s'hi apuntés. I tant que estem d'acord en afavorir aquest tipus d'energies, però no així!

Creiem que un paisatge amb instal·lacions renovables ha de ser compatible amb la qualitat de vida i l'activitat econòmica; des de l'agricultura fins a la indústria, passant pel turisme. Però això no és el que el Decret 16/2019 està afavorint. S'ha mirat els projectes presentats? Ha vist que s'implanten sobre superfícies agrícoles i forestals que caldrà talar?

No pot ser que l'enriquiment de grans empreses i multinacionals impliqui trinxar la biodiversitat, el paisatge i el teixit productiu agrícola del nostre territori. I això és el que afavoreix el Decret 16/2019 que el vostre Departament està propiciant.

No ens enganyi, conseller. Escolti abans el territori i no deixi la iniciativa a aquestes empreses que tenen com a objectiu lucrar-se i no pas afavorir la transició climàtica amb les energies renovables. Renovables sí, però no així!

Participaciones de loslectores

Másdebates