Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Resposta a la carta d'una lectora: "Als anys 60 els joves treballàvem 10 hores i estudiàvem i no sabíem el que era estar estressat"

Examen de selectividad en la Universidad de Zaragoza, en una imagen de archivo.

Examen de selectividad en la Universidad de Zaragoza, en una imagen de archivo. / EFE / JAVIER CEBOLLADA

Benvolguts. Volia dirigir-me a la Maria Marcé, autora de la carta sobre l'estrès estudiantil publicada a EL PERIÓDICO, per dir-li que, a mitjans dels anys seixanta, érem milers els joves que treballàvem 9 o 10 hores diàries des dels 14 anys i després anàvem a una escola nocturna.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I érem milers els que, fen això, aconseguirem acabar carreres fins i tot de grau superior. Segurament no vam dormir tot el que calia, però així i tot encara ens va quedar temps per divertir-nos, per conèixer una noia i també temps per perdre fent el servei militar. 

Després sí que vàrem estar ocupats tirant endavant la família que havíem muntat amb aquella noia i també ens en vam sortir. Segurament va ser perquè no sabíem el que era estar estressat, abatut o pressionat, això eren paraules que desconeixíem.

Participaciones de loslectores

Másdebates