Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a la carta "un perill per les motos"

Tramo de la ronda del General Mitre entre Mandri y Balmes que se convertirá en bulevar, con el paso inferior de Muntaner que desaparecerá, al fondo.

Tramo de la ronda del General Mitre entre Mandri y Balmes que se convertirá en bulevar, con el paso inferior de Muntaner que desaparecerá, al fondo. / FERRAN NADEU

Apreciat Antonio, hem consultat el nostre equip de neteja destinat a la zona i ens expliquen que, efectivament, duen a terme un baldeig d’aigua els dimecres, un cop per setmana, a la Ronda del General Mitre.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

L’equip baldeja amb cabdal d’aigua la vorera (i no la calçada, només es baldeja la part de la vorada) però és cert que una part de l’aigua acaba involuntàriament abocada a la calçada.

Prenem nota de les seves consideracions sobre seguretat, que és prioritària per a nosaltres, i ja s’han donat instruccions d'emetre un avís a l’equip que baldeja la ronda amb l’objectiu que s’eviti mullar en excés la calçada. 

Participaciones de loslectores

Másdebates