Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal de l'Ajuntament de Gavà

La alcaldesa de Gavà, la socialista Raquel Sánchez.

La alcaldesa de Gavà, la socialista Raquel Sánchez. / RICARD CUGAT

En resposta a la carta del senyor Alberto Traité, "Sigo sin respuesta por parte de la alcaldesa de Gavà, Raquel Sánchez"des de l’Ajuntament de Gavà volem manifestar que som conscients de les sol·licituds que va cursar per mantenir una reunió amb l’alcaldessa. La seva atapeïda agenda no li permetia atendre aquesta cita amb la celeritat que requereix. Per aquest motiu, se li va proposar reunir-se amb la tinenta d’alcalde de Ciutat i Territori i amb el cap de la Policia Municipal perquè pogués exposar tots els temes que el preocupen. El senyor Traité va declinar mantenir aquesta trobada i va insistir que li volia traslladar personalment a l’alcaldessa els seus comentaris. D’aquí que des de l’Oficina d’Alcaldia es busqués una data per fer la reunió amb la major brevetat. Una data que en el moment de la publicació de la carta ja estava fixada per a la propera setmana, tal com hem comunicat avui mateix al senyor Traité.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No compartim els seus comentaris sobre la manca de sensibilitat de l’alcaldessa vers els problemes de la ciutadania. Precisament, la proximitat i el diàleg permanent amb els gavanencs i les gavanenques són un dels pilars en què fonamenta la seva acció de govern. D’aquí, per exemple, les visites periòdiques que realitza a tots i cadascun dels barris de Gavà per explicar els projectes que afecten el veïnat i per atendre les seves queixes i suggeriments.

Participaciones de loslectores

Másdebates