Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal: "Estem treballant per resoldre els desajustos de coordinació dels semàfors"

Imagen de archivo de un semáforo. 

Imagen de archivo de un semáforo.  / Europa Press

En resposta a la carta "Hemos pasado de los semáforos de tráfico fluido a los de embotellamientos y polución", d'Enric Mingallon, publicada a EL PERIÓDICO i relativa a l’estat de trànsit de diverses vies de la ciutat, li agraïm que ens hagi fet arribar la seva opinió ja que el retorn ciutadà ens és molt útil i ens ajuda a planificar i millorar els nostres serveis.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hem traslladat el seu escrit al departament corresponent i l’equip tècnic municipal ens han comentat que, efectivament, estem patint algunes incidències en les comunicacions dels semàfors amb el Centre de Gestió de la Mobilitat en els carrers que assenyala en la seva carta, de manera que s'estan produïnt desajustos de coordinació en alguns moments.

Ens plau comunicar-li que estem treballant per resoldre aquestes incidències tan aviat com sigui possible. Li agraïm de nou el seu compromís amb la seguretat viària i la qualitat de vida a la nostra ciutat i el convidem a estar en contacte en futures comunicacions.

Participaciones de loslectores

Másdebates