Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a la carta "¿'Cuidem Barcelona'? No en el barrio de El Carmel"

Recogida de basuras junto a unos contenedores en una calle del centro de Barcelona.

Recogida de basuras junto a unos contenedores en una calle del centro de Barcelona. / ELISENDA PONS

 En resposta a la carta  "¿'Cuidem Barcelona'? No en el barrio de El Carmel", de Iván Ibáñez, en la qual el lector manifestava la seva queixa per la manca de recollida de residus al barri del Carmel, l'informem que aquesta situació es deu a un problema puntual dels camions que cada dia recullen la brossa dels contenidors. Fa un parell de setmanes es van espatllar tres dels quatre camions recol·lectors de càrrega bilateral que donen servei als barris del Carmel, Horta i el Guinardó. Lamentem els problemes que aquesta situació ha provocat, ja que tot i que s’ha fet un esforç per compensar aquesta mancança, ha estat impossible mantenir el servei en condicions òptimes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A hores d’ara, tots els camions ja estan reparats, i aquests primers dies d’agost s’han posat tots els recursos necessaris per recuperar i normalitzar del tot la situació.

En aquest sentit, complementàriament, aquests dies reforcem amb tres equips més les recollides de repàs, atès que, com ens comentava a la seva carta, hi ha una alta presència de brossa al costat de contenidors que no estan plens del tot; i alhora, també ampliem el tractament amb aigua. Aquests serveis, que habitualment es fan de nit, també es realitzaran de dia, per incrementar la neteja dels barris. Tots aquests reforços també els farem als barris del Turó de la Peira, Vilapicina i Trinitat Nova, i seran permanents.

Des de l’Ajuntament de Barcelona volem insistir en què el servei de recollida de residus i neteja, amb el nou 'Cuidem Barcelona', és una de les prioritats del Govern municipal, i estem destinant tots els esforços i recursos necessaris a mantenir la ciutat en condicions òptimes de neteja. L’animem consultar el web barcelona.cat/cuidembarcelona, on podrà trobar informació detallada sobre el nou contracte de neteja

Participaciones de loslectores

Másdebates