Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a la carta sobre el Front Marítim de Barcelona

La playa de Llevant, en Barcelona.

La playa de Llevant, en Barcelona. / ÁLVARO MONGE

En resposta a la carta d'Eva Martínez 'Por favor, arreglen el deplorable paseo marítimo de Barcelona' enviada a EL PERIÓDICO, l'informem que actualment s'està redactant el Pla Director per a l'ordenació i urbanització definitiva del Front Marítim. Aquest pla preveu la millora de tots els accessos per garantir la seguretat dels vianants.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La platja de Llevant disposa avui de dos accessos a l'àrea de sorra que compleixen amb la normativa d'accessibilitat, ambdues amb baranes per donar més seguretat als usuaris. El tercer accés que comenta la lectora a la carta era, inicialment, una rampa de sauló que, posteriorment, es va pavimentar amb l'objectiu de facilitar l'accés dels vehicles de servei. Com que aquest accés és utilitzat també per vianants i pot presentar algun problema a causa del pendent elevat, actualment s'ha anul·lat i s'hi han col·locat unes tanques provisionals i rètols que hi prohibeixen el pas.

Des de l'Ajuntament estem treballant per dur a terme una remodelació que millori aquest accés.

Moltes gràcies pel seu interès en un espai públic segur i de qualitat per a tota la ciutadania de Barcelona.

Participaciones de loslectores

Másdebates