Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a la carta 'La Casa Hurtado de Barcelona'

Vídeo de promoción de Entre Todos. / periodico

En resposta a la carta al director de la senyora Gloria Tamborero La Casa Hurtado de Barcelona, un tesoro sin brillo volem manifestar el següent: .

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Com bé diu la senyora Tamborero en el seu escrit, la Casa Hurtado és un edifici obra de l'arquitecte Guillem Busquets i Vautravers de l'any 1905, amb una superfície aproximada d'uns 590 m2, repartits en planta baixa més dues plantes i altell i dos soterranis.

Actualment l'edifici és propietat municipal, en base a la inscripció registral datada l'any 1999, i es troba catalogada amb fitxa de protecció patrimonial nivell B i amb una qualificació urbanística de 7b(p) -equipament protegit-. Dita protecció implica el manteniment integral de volums, façanes i elements interiors i exteriors.

L'Ajuntament estudia des de fa anys donar-li un ús a la casa que permeti complir amb aquests requisits tècnics i patrimonials i al mateix temps amb els requeriments qualitatius i d'accessibilitat que qualsevol equipament ha de complir. Les dimensions i distribució de la casa, la seva estructura junt amb els costos altíssims d'una rehabilitació patrimonial d'aquest tipus, no ho posa gens fàcil.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates