Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a la carta "Actualmente, el usuario del Bicing paga por un servicio que no se ofrece"

Estación de Bicing de la Rambla de Catalunya con la calle de Diputació.

Estación de Bicing de la Rambla de Catalunya con la calle de Diputació. / CARLA FAJARDO

En resposta a la carta "Actualmente, el usuario del Bicing paga por un servicio que no se ofrece", des de Bicing volem manifestar que som conscients que son moltes les persones que es volen moure en Bicing elèctric durant l’estiu i que la disponibilitat d’aquestes bicicletes s’ha vist condicionada les darreres setmanes. Lamentablement, han coincidit en el temps dos factors que han condicionat l’oferta de bicicletes elèctriques disponibles. D’una banda, un pic de demanda i de l’altra, una onada de calor, que, per la seva persistència, provoca que s’activi, amb més freqüència, el sistema de bloqueig de la bicicleta que evita el sobreescalfament de la bateria.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Un cop analitzada la situació i conscients de les molèsties ocasionades, Bicing ha reforçat els equips de supervisió i manteniment del servei, especialment durant les nits i els caps de setmana. Així mateix, s'ha actualitzat el 'software' de les estacions per tal d'optimitzar i agilitzar el sistema de recàrrega de les bicicletes.

Tot i aquesta combinació de factors, el nombre d'usos del Bicing ha crescut respecte l'any passat. Entre l’1 i el 26 de juliol, els usos totals del servei han estat un 6% superiors que fa un any.

Participaciones de loslectores

Másdebates