Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a la carta "Mi barrio de Barcelona se ha quedado sin alma... me voy 'pa’l' pueblo"

Una moto circula por la peatonal Enric Granados junto a una macroterraza, este miércoles.

Una moto circula por la peatonal Enric Granados junto a una macroterraza, este miércoles. / Ferran Nadeu

Responem a la carta de Marta Martínez-Orozco, referent a la pèrdua de l’essència de barri a l’Esquerra de l’Eixample, concretament al carrer d'Enric Granados, com a conseqüència de la substitució de botigues per locals d’oci.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per lluitar contra aquesta situació, l’Ajuntament de Barcelona ha decidit ampliar el pla d’usos de la Superilla de l’Eixample al carrer d'Enric Granados. Això vol dir la suspensió de llicències per a nous bars, restaurants i botigues alimentàries en aquest carrer, per preservar i potenciar el comerç de barri i evitar un monocultiu de la restauració.

Igualment, a l’Ajuntament de Barcelona som molt conscients que és necessari vetllar per mantenir una bona convivència entre el veïnat i les terrasses de bars i restaurants i, és per això, que aquest estiu s’han intensificat les inspeccions i les sancions per tal que les terrasses compleixin amb la normativa.

A més a més, el govern municipal aposta per un nou disseny de l’espai públic sostenible, eficient i ecològic. Per això s’han pres mesures com el nou projecte Superilla Barcelona a la trama Cerdà, de manera que els ciutadans disposin d’una plaça o un eix verd a 200 metres de distància com a màxim de casa.

Un d’aquests eixos verds del futur serà el del carrer d’Enric Granados.

Participaciones de loslectores

Másdebates