Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a la carta "arbres arrencats sense motiu a Barcelona"

Las obras del eje verde de Consell de cent cambian de fase

Las obras del eje verde de Consell de cent cambian de fase / ELISENDA PONS

Benvolguda M. Teresa, des de l’Ajuntament de Barcelona compartim amb vostè la importància del patrimoni arbori de la nostra ciutat, que tants beneficis aporta a ciutat i ciutadania.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Respecte als carrers de Rocafort i Consell de Cent, aquestes vies estan en plena transformació per esdevenir eixos verds. Aquesta transformació, en marxa també als carrers Comte de Borrell i Girona, implica precisament la plantació de més arbres.

En concret, en xifres finals, el carrer de Rocafort comptarà amb 55 arbres més i, el carrer Consell de Cent, amb 290 més dels que hi havia prèviament a l’inici de les obres.

En cap cas la manera municipal de procedir és arrencar arbres sense cap motiu: la majoria dels arbres que ja existeixen en aquestes vies es mantenen i només una petita proporció es retira i renova sempre després d’un estudi previ exhaustiu de la situació.

Pel que fa a les obres al carrer Piquer, a les quals vostè també es refereix a l’escrit, aquestes tenen, entre d’altres, l’objectiu d’aconseguir una via més verda: en concret, es preveu que el carrer guanyi un total de 25 nous arbres.

Quedem a la seva disposició per a futures comunicacions.

Participaciones de loslectores

Másdebates