28 may 2020

Ir a contenido

Rèplica municipal a la carta sobre la distribució dels vehicles del servei Bicing

Enric Domingo

Una nueva estación de Bicing en Nou Barris.

Una nueva estación de Bicing en Nou Barris. / Jordi Cotrina

La senyora Aida Rodríguez expressava en una carta en aquesta secció la seva opinió sobre la distribució dels vehicles del servei Bicing, lamentant la manca de bicicletes mecàniques a les zones altes. Volem agrair-li els seus comentaris i suggeriments i disculpar-nos per les possibles molèsties sofertes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

El nou Bicing ha augmentat considerablement el nombre de bicicletes elèctriques, que ara es troben en la totalitat de la malla d'estacions. La logística de la distribució dels vehicles s'ha redimensionat per tenir en compte aquesta nova estructura.

Ara per ara, el nombre de bicicletes elèctriques que surten i entren d'un mateix districte està equilibrat a tota la ciutat; així, podem dir que no hi ha districtes de Barcelona majoritàriament emissors o receptors pel que fa a les elèctriques, sinó que hi ha una distribució equilibrada.

Aquest no és el cas de les bicicletes mecàniques, però cal tenir en compte que el sistema de redistribució de bicicletes és predictiu i es basa en les dades històriques d'ús del servei.

A mesura que el nou Bicing acumuli major nombre de dades, millorarà la redistribució dels vehicles a les estacions i, per tant, la disponibilitat.

Participaciones de loslectores

Másdebates