Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a Xavier Vidal

Vecinos de Horta-Guinardó suben la calle de Telègraf por las escaleras mecánicas.

Vecinos de Horta-Guinardó suben la calle de Telègraf por las escaleras mecánicas. / Joan cortadellas

En resposta a la carta del ciutadà Xavier Vidal en relació a la pavimentació del bosc del Guinardó, us informem que les obres de millora que s'estan duent a terme actualment al parc del Guinardó tenen per objectiu resoldre problemàtiques generals que es troben a determinats punts del parc.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En aquest sentit, les obres crearan una xarxa de drenatge superficial per protegir els camins i evitar el seu deteriorament per l'arrossegament de materials; s'arranjaran els camins que es troben deteriorats, principalment pels efectes de les pluges, amb la implantació de sauló estabilitzat i s'executaran elements de contenció per millorar l'estabilitat i controlar l'erosió generada al terreny i renaturalitzar talussos.

Per últim, volem indicar que la fotografia que adjunta a la seva carta no correspon a les obres de millora que s'estan executant actualment al parc del Guinardó sinó a una actuació feta al Turó de la Rovira, amb una altra finalitat.

Participaciones de loslectores

Másdebates