Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica de l'Ajuntament: "Tothom ha de ser conscient de la importància del manteniment de l'espai públic"

La recogida de basuras y residuos y la limpieza viaria son los dos aspectos peor valorados por la ciudadanía

La recogida de basuras y residuos y la limpieza viaria son los dos aspectos peor valorados por la ciudadanía / Ayuntamiento Hospitalet

En resposta a la carta La degradación progresiva de mi barrio, Poble Sec, remesa per Ana Postigo a EL PERIÓDICO, li informem que els serveis municipals netegen el carrer Salvà i els seus voltants diàriament. Concretament, dilluns, dimecres i divendres els netejadors escombren manualment l'esmentat carrer mentre que dimarts, dijous i dissabtes, la neteja es realitza amb l'escombradora. Addicionalment, el carrer es neteja amb aigua de galledes dos cops per setmana. Cal recordar que el servei de neteja és avaluat constantment per un control extern a fi de garantir la prestació i qualitat del servei. Aquest control extern corrobora que es presten els serveis programats, excepte en casos d'incidències molt puntuals (com serien les avaries de vehicles o similars). 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Des de l'Ajuntament recordem que aconseguir espais públics nets i de qualitat exigeix la implicació i col·laboració ciutadana. Així, tothom ha de ser conscient de la importància del manteniment i neteja de l'espai públic, respectant-ne els usos en benefici de tots, i respectant també el mobiliari urbà, els parcs i jardins o el patrimoni. 

Agraïm l'interès ciutadà en el manteniment d'un espai públic de qualitat i li recordem que si té constància d'algun punt concret que no estigui en condicions, pot contactar amb l'Ajuntament de Barcelona trucant al telèfon de Civisme 900 226 226 (telèfon gratuït) per poder fer la inspecció corresponent.

Participaciones de loslectores

Másdebates