Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Referèndum 1-O: M'he fet voluntari

Participantes de la manifestación de la Diada.

Participantes de la manifestación de la Diada. / FERRAN NADEU

Sí, senyor Rajoy, com altres 40.000 companys, i probablement em quedi curt, m'he fet voluntari. I potser un dia em truquin a la porta i hagi de preguntar-me "que volen aquesta gent que truquen de matinada?". Però no tinc por. Per què hauria de tenir-ne de por, senyor Rajoy? Vostès tenen la raó de la força, però nosaltres tenim la força de la raó. I si m'he apuntat ha sigut recordant la veu del nostre estimat Apel·les Mestres: 

Entretodos

¿Qué opinas de la respuesta de Puigdemont a Rajoy?

Envíanos una carta explicando tu experiencia

"Hi ha dies llargs i tristos, dies de dol, eterns, dies que semblen una nit d'insomni: gris el color, gris el cel. Dies en què un es creu sol en la terra, perdut en un desert, desert sens aixopluc, sense un oasi i abandonat de Déu. Mes tot és fantasia; el temps galopa, l'una hora a l'altra empeny, i aquell sol invisible va a la posta, i negra sense estels ve la nit i se'n va. Llavors la fosca se fa llum esplendent i Déu -que vetlla sempre- et crida: oh Llàtzer, aixeca't, lluita i venç!"

I jo m'ho crec.  Perquè crec en la llibertat. Perquè vull votar. Per això m'he fet voluntari.

Participaciones de loslectores

Másdebates