El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

El recurs dels tatuatges de la meva neboda

Ricard Cugat

Un tatuaje de sonido (arriba) y tatuajes tradicionales (debajo).

Albert AltésVic

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Miércoles, 12 de septiembre del 2018 - 07:30 h

Un dia, la meva neboda em va ensenyar d'amagat un tatuatge. A mi aquesta praxi no m'agrada gens, però la respecto igual que quan jo em disfresso en els carnavals i els meus familiars s'ho miren incrèduls però callen.

Avui he viscut una sensació que et penses que mai et pot passar però que de vegades existeix. He sortit amb pijama a buscar el diari que em deixen a la meva bústia. Haig de baixar 3 pisos.

Quan era a baix, he pensat què passaria si hagués tancat la porta però la clau, el mòbil i la cartera estiguessin a dins del pis i jo, aquell dia, estigués sol com un mussol.

No recordo cap número de mòbil per avisar a ningú! Ni gairebé el meu que tampoc em serviria per a res! Un fet que mai et penses que et pot passar però segurament s'et presentarà algun cop a la vida.

Igual ho pots patir quan et roben i no saps a qui avisar perquè entre d'altres coses no recordes cap localització de ningú!

Llavors he recordat els tatuatges tant macos de la meva neboda. Vull dir que quan pugui em tatuaré alguns números de mòbils i correus electrònics dels més propers per si les mosques!

Participaciones de los lectores

La importancia de la violencia psicológica

Jordi Vidal Tarragona

Gran parte del devenir sociopolítico de los últimos meses ha venido condicionado por saber qué entendemos por violencia suficiente.... Seguir leyendo

"Espero que Casado abandere la 'concordia' de la que habla"

Eduardo Díaz Barcelona

He visto en los informativos de días pasados que el señor Casado del PP ha propuesto una ley para la concordia en lugar de la llamada de m... Seguir leyendo

Les obres al carrer Mallorca i el bus 34

Cisco Vilardebó Barcelona

M’agradaria saber qui ha fet la desviació de la línia 34 per les obres del carrer Mallorca.... Seguir leyendo

Carta a mi carterista: "Por favor, pare de robar"

Fanny Campos Barcelona

Digo 'basta' a los políticos del Gobierno y la oposición

Fernando Guerrero Barrio Cornellà de Llobregat