El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

El recurs dels tatuatges de la meva neboda

Ricard Cugat

Un tatuaje de sonido (arriba) y tatuajes tradicionales (debajo).

Albert AltésVic

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Miércoles, 12 de septiembre del 2018 - 07:30 h

Un dia, la meva neboda em va ensenyar d'amagat un tatuatge. A mi aquesta praxi no m'agrada gens, però la respecto igual que quan jo em disfresso en els carnavals i els meus familiars s'ho miren incrèduls però callen.

Avui he viscut una sensació que et penses que mai et pot passar però que de vegades existeix. He sortit amb pijama a buscar el diari que em deixen a la meva bústia. Haig de baixar 3 pisos.

Quan era a baix, he pensat què passaria si hagués tancat la porta però la clau, el mòbil i la cartera estiguessin a dins del pis i jo, aquell dia, estigués sol com un mussol.

No recordo cap número de mòbil per avisar a ningú! Ni gairebé el meu que tampoc em serviria per a res! Un fet que mai et penses que et pot passar però segurament s'et presentarà algun cop a la vida.

Igual ho pots patir quan et roben i no saps a qui avisar perquè entre d'altres coses no recordes cap localització de ningú!

Llavors he recordat els tatuatges tant macos de la meva neboda. Vull dir que quan pugui em tatuaré alguns números de mòbils i correus electrònics dels més propers per si les mosques!

Participaciones de los lectores

Mi pensamiento apolítico a raíz de la corrupción catalana

Cristina Casals Massó Esplugues de Llobregat

Hace ya mucho tiempo que me he declarado apolítica. Esta actitud la tomé fruto de la incredulidad ante la corrupción ... Seguir leyendo

La lluita per evitar els abusos de les grans empreses

Ramon Gausachs L'Hospitalet de Llobregat

Després de comprovar la més absoluta incompetència de Movistar per gestionar un canvi de contracte que cinc mesos després encara no s'ha &... Seguir leyendo

Por qué el juicio al 'procés' es el juicio a los españoles

César Carulla Barrau Sabadell

El juicio a los acusados del 'procés' es un juicio político. No es necesario reconocerlo por sus detalles. Quedará d... Seguir leyendo

La 'no independència' de 'Catalans UK'

Silvia Domingo Roige Londres

Fa un any vaig deixar de ser membre de quota de Catalans UK (CATUK) per desviar-se explícitament dels interessos i activitats ... Seguir leyendo

Per què és absurda l'acció de Ciutadans a Amer

Eulàlia Isabel Rodríguez Pitarque Torroella de Montgrí

Aquest dissabte passat, diputats de Ciutadans van visitar el poble natal de Carles Puigdemont, Amer... Seguir leyendo