Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Reciclatge: poseu-ho fàcil per a tots!

Contenedores de reciclaje en el País Vasco

Contenedores de reciclaje en el País Vasco

El reciclatge és una responsabilitat de tots. És el deure de tots col·laborar en la salut del planeta des de cada petita acció que tinguem a l'abast.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Al carrer on visc, fa un parell d'anys van treure els contenidors groc, verd i blau, deixant únicament el marró i el de rebuig. Això comporta que tothom qui es pren la molèstia de separar a casa seva els plàstics del vidre i el paper, s'ha de moure quatre carrers avall amb totes les bosses a sobre per col·laborar en l'acció del reciclatge. D’aquesta manera, l’Ajuntament ha fet un pas enrere, dissuadint fins als més compromesos amb la causa, que no tinguin ganes de desviar-se cada matí en direcció als containers.

Crec que és deure de tots, però sobretot dels ajuntaments de cada municipi, procurar que tothom tingui a l’abast les eines necessàries per implicar-se en la preservació del medi ambient.

Participaciones de loslectores

Másdebates