Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

TV-3 m'ha decebut en aquesta crisi sanitària

Personal sanitario realiza una prueba a un policía municipal de Madrid.

Personal sanitario realiza una prueba a un policía municipal de Madrid. / AYUNTAMIENTO DE MADRID / RAFA ALBARRÁN

Miro el TN de TV-3, malgrat el seu favoritisme amb els Governs de la Generalitat (menys en l'època del tripartit d'esquerres, tot s'ha de dir), perquè les alternatives no són pas millors. Però pensava que l'actual emergència sanitària reforçaria la tasca de servei, informant de forma veraç i donant suport a la ciutadania confinada a casa seva o treballant en condicions molt tenses. Però m'ha decebut. Aquestes setmanes de crisis sanitària, socioeconòmica i psicològica, s'està dedicant a crear mala maror, a confrontar administracions i també especialistes, a donar lliçons sobre "els catalans ho fem tot bé i els espanyols tot el contrari" que deuen avergonyir als bons professionals que segur que hi ha. Matí, tarda i nit destaquen els problemes a l'Estat, però amaguen que aquí hi ha hagut un abandó de les residències de gent gran, la renda garantida de ciutadania s'ha denegat a molta gent que hi té dret, les beques menjador s'han repartit tard i malament, les contradiccions amb les seves obres públiques... , per no parlar de que encara tenim un pressupost de Sanitat inferior al del 2010 i més sanitat privada que ningú.

Entretodos

A la Generalitat l'estafen comprant mascaretes i al Govern d'Espanya amb els tests ràpids, perquè quan un s'està ofegant s'agafa a qualsevol cosa. I d'especialistes n'hi ha de tan bons -o tan dolents- assessorant la Generalitat com al Govern d'Espanya. Crear desconfiances beneficiarà a algú? Un exemple final. Escolto l'alcaldessa de Barcelona preocupada per les residències de  gent gran. Reclama que la Generalitat assumeixi la seva competència sobre el tema i ofereix el suport amb recursos humans i materials. Tres hores després, el TN li dóna la volta, en un exemple de manipulació que s'estudiarà: "L' Ajuntament de Barcelona està desbordat en aquest tema i la Generalitat decideix ajudar-lo". Sincerament, penso que un virus perillós corre per TV-3, paral·lel al covid-19. Pel bé del país -i del periodisme- cal que també el superem.

Participaciones de loslectores

Másdebates