Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

'Quo vadis', PSOE? González o Zapatero, haurien de ser els seus referents

Eva Granados y Miquel Iceta escuchan a Torra en el Parlament, en una imagen de archivo.

Eva Granados y Miquel Iceta escuchan a Torra en el Parlament, en una imagen de archivo. / ALBERT BERTRAN

Que està fent ara mateix el PSOE amenaçant, dia sí dia també, amb aplicar el 155 o recuperar el control dels Mossos, com si formés part de la ultradreta? No hi ha motius per poder fer-ho. Manifestar-se en contra d’una sentència injusta o de qualsevol injustícia és un dret del poble, emparat per la Constitució. Els anteriors presidents del seu partit, González o Zapatero, haurien de ser els seus referents. Sistema de salut, d’Hisenda, potenciació de les energies renovables, papers per a immigrants, etcètera, són alguns dels seus fets basats en la democràcia i la justícia social.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Van cometre errors, és veritat, però van mantenir les seves conviccions democràtiques. I ara, Pedro Sánchez amenaça només per no perdre vots respecte al PP i Cs. De pena. I el PSC? De donar suport en el seu dia a un referèndum, que Miquel Iceta negui una futura amnistia i doni suport al 155. No s’entén.

No respecten els sentiments de més de dos milions de catalans, la meitat de l’electorat. Per què? Com és que no entenen que obrir un diàleg sincer i honest, proposant un nou Estatut i més finançament, pot ser un camí per restablir la normalitat?

És clar que els altres parlaran d’amnistia i referèndum, però aquest és l’inici lògic del diàleg. A partir d’aquí caldrà buscar punts de trobada.

Participaciones de loslectores

Másdebates