Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Les necessitats de l'institut de Viladecans Josefina Castellví

Alumnos del colegio Juan de Garay de Valencia, donde se produjo un mediático caso de acoso escolar en el 2012.

Alumnos del colegio Juan de Garay de Valencia, donde se produjo un mediático caso de acoso escolar en el 2012. / MIGUEL LORENZO

Fa un parell d'anys ens vau publicar en aquest diari una queixa sobre els espais de l'institut de Viladecans Josefina Castellví: portem cinc anys darrera tenir les infraestructures necessàries pels nostres fills/es.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fa dos ens van dir que quan arribessin a batxiller ampliarien amb mòduls, fa uns mesos ens van dir que no podria ser a començament del curs, que seria sense més demora pel 15 d'octubre. Doncs no serà així.

La setmana passada va estar al poble el conseller d'Ensenyament amb Ajuntament de Viladecans i ni recordar que no cumpliran amb els terminis per enèsima vegada.

Això sí, van dir que el que els pertoca és dotar al poble dels espais que necessita, d'una oferta educativa justa, equitativa i de qualitat, quan portem tot aquest temps demanant precisament això amb el que a aquests polítics se'ls omple la boca.

Quina pena.

Participaciones de loslectores

Másdebates