Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quim Torra xenòfob?

Quim Torra, durante el pleno de investidura en el Parlament

Quim Torra, durante el pleno de investidura en el Parlament / RICARD CUGAT

Sóc independentista i no m'agrada Quim Torra com a nou president. Tenint en compte els tuits que tard o d'hora havien de sortir a la llum -maleïda hemeroteca, oi?-, l'exeditor hauria d'haver declinat la petició de Carles Puigdemont per no perjudicar la imatge del procés, sobretot la internacional, que tant ens està costant de guanyar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Puc entendre que alguns tuits fossin escrits en moments de ràbia, que a Catalunya n'hem patit molts en els darrers anys, i que cometés l'error de generalitzar allò que de fet anava dirigit a governs espanyols, fefaentment anticatalans. Ja sabem com ens estimen; no els hi donem més munició.

Així que dediquem-nos a mirar amb simpatia i germanor casos com el que va viure l'any 2016 l'atleta català Pau Capell quan, defensant a Portugal l'equip espanyol del Mundial de Trial Running,  va sentir algú cridar a la seva esquena, on s'havia cosit una escarapel·la de la senyera: "¡Eh, quítale la bandera de Cataluña! ¡Arráncasela!". O com fou de graciós que a Coripe, Sevilla, linxessin i cremessin un ninot que representava l'assassina del nen Gabriel, quan en un principi havien pensat fer-ho amb un que representés en Puigdemont. Que graciosos, no? Que ningú s'escandalitzi, només és cultura popular.

Però aniré més enllà i convidaré qui titlla de xenòfob el nou president a llegir l'article La llengua i les bèsties, que Inés Arrimadas va qualificar de repugnant, però que el llegeixin sencer, no pas esbiaixat ni descontextualitzat, i veuran a quin tipus de personatges va dirigit. Ah, i no, no és natural parlar català a Castella... O era a l'inrevés?

Participaciones de loslectores

Másdebates