Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La qüestió és fer mèrits

Inés Arrimadas y Xavier García Albiol, en una imagen de archivo.

Inés Arrimadas y Xavier García Albiol, en una imagen de archivo. / NURIA PUENTES

A Catalunya, el PP ho té cru. Alícia Sánchez Camacho va desaparèixer per la porta del darrera i el partit la va col·locar a Madrid. Va arribar Garcia Albiol com a conqueridor i serà recordat per haver portat al PP de Catalunya al desastre. I no és d’extranyar. Què es podia esperar d’un personatge com ell? Amb tot, i malgrat la seva nefasta gestió, en el seu comiat, encara té el la barra d’invocar l’aplicació del 155 amb més contundència. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En qualsevol cas és comprensible, perquè desposseït de tots els seus càrrecs, amb la pèrdua econòmica que això comporta, no li queda altre recurs que fer mèrits en espera que el partit el recol·loqui talment com passa en la majoria de casos com el seu. Perquè, fora de servilisme polític, què pot fer? Temps al temps, Enric Millo n’és l’exemple més recent.

I a partir d’ara caldrà veure com es concreta "la utopia serena y posible” del nou cap de files. Tenint en compte la voracitat de C’s, Pablo Casado hauria de prendre nota de la situació perquè, com dic al principi, a Catalunya, el PP ho té cru.

Participaciones de loslectores

Másdebates