Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

De què té por l'alcalde de Santa Margarida de Montbui?

Com a veí de Santa Margarida de Montbuí, vaig assistir el passat  29 de gener al Ple Ordinari celebrat al nostre Ajuntament. En el torn de precs i preguntes adreçat al públic assistent,  l'alcalde, Teo Romero, no em va permetre realitzar les preguntes que  volia fer sobre el fet que hagi pagat amb diners públics un máster Coaching&Business amb un cost de més de 4.283 euros.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Crec que, com a ciutadà, estic en el meu dret de preguntar qualsevol qüestió que afecti al meu municipi i als diners que l'ajuntament dedica a despeses.Ja que vostè, senyor Teo Romero, no em va  deixar fer les preguntes al Ple, aprofito aquest mitja per fer-se-les.

1. Estaven assabentats tots els regidors del seu equip de govern  d'aquesta despesa i si es així, estaven d'acord? ( En aquesta  pregunta, vostè em va tallar i no tant sols no va deixar contestar al  seu equip de govern, sinó que tampoc em va permetre continuar amb les preguntes.)

2. És el primer Máster que vostè fa a càrrec del pressupost municipal?

3. Inclourà aquesta informació el proper Butlletí Municipal que edita el seu equip, pagat per tots nosaltres i on vostès reconeixen  que donen una informació sesgada?

4. El seu partit, PSC, d'esquerres i progressista, trobaria aquesta  despesa justificada? (No pateixi, ja preguntaré també al seu partit)

Per acabar, crec sincerament que un municipi com el nostre, amb 9.666 habitants, amb taxes d'atur de les mes altes de Catalunya i les rendes més baixes, on desenes de famílies necessiten del Banc d'Aliments per subsistir, on més d'una desena d'adolescents es veuen obligats a assistir a un menjador social per tal de garantir un àpat al dia, gestionat per una entitat de fora del nostre municipi i per  voluntaris, no es de rebut aquesta despesa per un càrrec electe.

És més, ho trobo vergonyós, i l'hi demanaria que retornes aquets diners, dels quals vostè només s'aprofita, i ho destinés a allò per el que han estat recaptats

 

Participaciones de loslectores

Másdebates