Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Quan una vacuna es converteix en un mal de cap"

Puig afirma que la semana que viene se abrirán los centros de vacunación masiva

Puig afirma que la semana que viene se abrirán los centros de vacunación masiva

Fa uns dies vaig consultar el Canal Salut de la Generalitat i a la pàgina “Vacunes contra la covid-19” hi ha una taula comparativa de les vacunes Pfizer, Moderna i AstraZeneca, i sobre aquesta última s’hi diu el següent: la vacuna AstraZeneca és la que té menys protecció davant la covid-19; que l’interval entre l’administració de les dues dosis es major (d’entre 70 a 84 dies); que la franja d’edat d’administració és de 18 fins a 65 anys i que està contraindicada o no recomanada per a les persones de 66 anys o més. També s’hi diu que de la vacuna AstraZeneca hi ha més milions de dosis. La data d’aquesta informació és del 31 de març.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El proppassat dia 8 d'abril els diaris ens informaven que el Ministeri de Sanitat paralitzava la vacunació d'AZ als menors de 60 anys per evitar trombus, i al dia següent se’ns deia que la vacuna es limitava a les persones d’entre 60 i 69 anys. O sigui, en vuit dies, la vacuna AZ ha passat a ser la més recomanada per a la franja de 60 a 69 anys. Com afinen! La vacuna AstraZeneca només serveix per a una franja de deu anys de tota una vida!

Tota aquesta informació contradictòria genera inquietud i dubtes a la població que ara mateix és la candidata a rebre la tan comentada vacuna. Que canviarà d’aquí a vuit dies ?

Participaciones de loslectores

Másdebates