Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quan tindrem Govern a Catalunya?

Jordi Sánchez y Jordi Cuixart a su llegada a la Audiencia Nacional, el pasado 16 de octubre.

Jordi Sánchez y Jordi Cuixart a su llegada a la Audiencia Nacional, el pasado 16 de octubre. / JOSÉ LUIS ROCA

"Amnistía Internacional exige la libertad inmediata de Sànchez y Cuixart y retirar los cargos". Siguin presos polítics o presos de conciència, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez no haurien d'estar presos. I com diu el catedràtic Javier Pérez Royo, hauríem de denunciar, tothom que va votar el 21-D, al jutge Llarena per prevaricació. I encara que el Govern del PP, amb C's i PSOE, els seus còmplices, ho estan fent molt malament, això no implica que els independentistes i avui sobretot els que estan al voltant de Carles Puigdemont ho estiguin fent bé... Només cal preguntar-li a Oriol Junqueras, que ha reconegut errors i diu des d'Estremera que ara s'ha de fer Govern, ja.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No vull parlar de la direcció actual de la CUP que diu que som a la República... Sense comentaris.

També podem preguntar als més propers a Junqueras; ja ha quedat tot evidenciat amb les entrevistes a Puigdemont i al cunyat de Junqueras... Que cadascú tregui les seves conclusions davant el fet que Puigdemont no hagués fet cap trucada a la dona de Junqueras...

Els partits independentistes també ho estan fent malament... quasi tres mesos després d'haver guanyar unes eleccions de sí no, sense matisos, han estan incapaços de formar un Govern per a totes les persones que viuen a Catalunya, i això sí que implica que hi havia matisos que no es van poder plantejar durant les eleccions del 21-D. Fins quan estarem empantanados, com diu Joan Coscubiela?

Mentrestant ens esperen el moviment dels pensionistes, de les dones, de les desigualtats, de la defensa de l'escola pública, de la sanitat pública, d'una nova llei d'estrangeria, de les persones refugiades, de l'eliminació de la llei Mordassa, de l'eliminació de la Reforma Laboral... Quan podrem afrontar totes aquestes qüestions? Quan voldrem trobar companys de viatge que ens puguin acompanyar? Que hi són, segur que hi són.

Cal un Govern a Catalunya, ja. Millor avui que demà, i sinó, com molt tard, demà passat. No hem de derrotar Napoleó, com a Waterloo; hem de de fer guanyar a les persones que viuen a Catalunya, a totes les persones que viuen a Catalunya; si més no, a la majoria de les persones que viuen a casa nostra...

Participaciones de loslectores

Másdebates