Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quan l'Institut Català de la Salut es juga molt més que la seva reputació

Un CAP vacío en L’Hospitalet, en la segunda jornada de huelga de médicos de atención primaria.

Un CAP vacío en L’Hospitalet, en la segunda jornada de huelga de médicos de atención primaria. / JOAN CORTADELLAS

La reputació d'una organització està en relació directa entre el que difon i el que realment fa. Després de la vaga històrica de metges d'Atenció Primària (AP), l'Institut Català de la Salut (ICS) es juga molt més que la seva reputació. Perquè la reputació està en connexió directa amb la part emocional i els valors que els treballadors de la institució també han de compartir. Aquesta és fonamental perquè tant treballadors com ciutadans tinguin confiança en una organització, que no oblidem, és nostre (de la ciutadania).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Segons el sindicat Metges de Catalunya, els acords promesos de fi de vaga no s'estan acomplint. Per aquest motiu, com a metge de família, jo demano als diferents responsables i als representats polítics que hem escollit de forma democràtica que ens deixin fer el nostre treball tal com pensem que s'ha de fer. Els reclamo que siguin valents i deixin fer als professionals! Ningú coneix millor que nosaltres el nostre treball, si més no, ningú dels que treballa als despatxos.

Perquè nosaltres sí que volem mantenir la reputació i confiança en l'ICS: per la nostra vocació de servei, per orgull de mantenir una Sanitat pública de qualitat i per dignificar l'Atenció Primària.

Participaciones de loslectores

Másdebates