Ir a contenido

"La Bisbal d'Empordà necessita una administració valenta amb idees clares de futur"

Màrius Viella

La Bisbal d'Empordà

"La Bisbal d'Empordà necessita una administració valenta amb idees clares de futur"

ACN / GEMMA SÁNCHEZ

No sé quants alcaldes hem tingut a La Bisbal d'Empordà des que es va donar llicència per la instal·lació del primer supermercat, el qual fou l'inici de la davallada del comerç bisbalenc que ocupava famílies senceres, més serveis domèstics que podien donar carrera als fills.

Se'm remou l'estómac ara que ja no queda cap comerç que gaudeixi de solidesa, perquè s'ha permès que a La Bisbal d'Empordà s'hagin instal·lat prop d'una dotzena de grans superfícies comercials, les quals s'emporten tots els beneficis fora de La Bisbal. Ara es vol engreixar el deute de l'Administració intentant subvencionar a futurs comerciants, els quals fa temps que tenen problemes de subsistència. "Quan fou mort el combregaren", que diuen. Felicito la casa Farreny per no haver claudicat a la pressió dels súpers amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Per aixecar La Bisbal és necessària una administració valenta amb idees clares de futur, i això ha de passar per la construcció d'un mercat cobert a l'antic camp de futbol on tots els comerciants i pagesos del voltant tinguin un espai cada matí, i la cobertura d'un tros del riu Daró, des del pont Nou fins a l'indret de les cases barates, per un aparcament centrat per tota La Bisbal.

Però si seguim amb la política de l'exalcalde senyor Romeguera, qui va col·laborar en la venda de fum i il·lusió, assegurant que els jutjats anirien al Sanders, formant part del Nou Bisbal, no avançarem. No sabem per què (encara que s'intueix) de cop i volta el senyor Romeguera diu que els jutjats es portaran a la zona escolar, darrere de l'antic i també desaparegut Teatre Vell, fent cas omís a les més de dues mil signatures a favor del Nou Bisbal

Aquesta més que dubtosa decisió del senyor Romeguera té com a conseqüència que els baixos de l'edifici Nou Bisbal reservats per a locals comercials romanguin buits i tapats per manca d'atractiu inversors. Gràcies senyor Romeguera, fins i tot Bankia ha anul·lat la sucursal.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Participaciones de loslectores

Másdebates