Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quan jo anava a escola, l'1 d'octubre es celebrava el 'Día del caudillo'

Un mosso se lleva una urna de un colegio durante el referéndum del 1-O.

Un mosso se lleva una urna de un colegio durante el referéndum del 1-O. / RICARD CUGAT

Perfecte! Quina idea més fantàstica la de l'Assemblea Nacional Catalana: passar la festa nacional a l'1 d'octubre... L'1 d'octubre? De què em sona? Ah, sí, ja ho tinc! Fa mooolts anys, quan anava a la meva estimada escola municipal de primària (Escola Casas del barri del Clot), l'1 d'octubre ja era festa oficial. Per què? Doncs perquè era El Día del Caudillo, l'aniversari del nostre estimat dictador...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Recomanació a tots els polítics i no polítics: repassin la història, si us plau, repassin la història... Si els polítics, tertulians i altres opinadors diversos tinguessin més interés a llegir història, potser ens estalviaríem tants errors i enfrontaments socials com els que ens estan aclaparant des de fa set anys... Com diu un dels meus professors de capçalera, el doctor Ruiz Domènec, "no es pot entendre el present si no es coneix el passat".

Participaciones de loslectores

Másdebates