Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quan l'amo del gos és el perill i mossega

Vecinos con perros, en el Turó Park de Barcelona..

Vecinos con perros, en el Turó Park de Barcelona.. / JULIO CARBÓ

Sí, sí, és un adult home i pare de família. Va mossegar el nostre fill per portar un gos sense lligar. Va passar aquí, a Sant Cugat, al Passeig Francesc Macià, a la Creu del Monestir, un dimecres a les 7 de la tarda.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Pel fet de portar un gos sense lligar, multa inclosa, es va produir una discussió entre un noi i un pare de família que, davant la seva dona i el seu fill petit, i portant també ell un gos lligat, es va llençar sobre el noi tirant-lo d'esquena a terra, immobilitzant-lo i amb intencions d'ofegar-lo. Li va posar les mans al coll pressionant la gola, i li va mossegar les falanges dels dits de les mans. La mossegada no va ser cosa de broma, la presència de sang en mostrava l'evidencia.

Sí, ho esteu entenent bé, les mossegades són de l'agresiu personatge, no del seu gos... Evidentment tot justificat, ja que van intervenir els mossos, la policia local i una ambulància, que li va fer les primeres cures, i el va traslladar al CAP de Sant Cugat per valorar les lesions.

Molta pena que un ésser humà, sigui incapaç de controlar els seus impulsos més rancis, com ha demostrat, malgrat l'edat.

Que mai et trobis en cap situació similar.

Participaciones de loslectores

Másdebates