Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Qatar 2022: l'únic boicot possible és el que podem fer individualment"

Unos operarios trabajan en la instalación de los sistemas de aire acondicionado en un estadio del Mundial de Qatar.

Unos operarios trabajan en la instalación de los sistemas de aire acondicionado en un estadio del Mundial de Qatar. / KARIM JAFAAR / AFP

Cada cop hi ha més veus que reclamen fer un boicot al Mundial de Futbol de 2022 que se celebrarà a Qatar. La llista de motius és llarga, bàsicament explotació laboral durant la construcció de les infraestructures i vulneració flagrant dels drets humans especialment per que fa a les dones i la comunitat LGTBI.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La FIFA tira pilotes fora, deu ser per deformació professional i pels milions d'euros que mou aquest esport. A més, els estats no es veuen amb cor de negar-s'hi a anar per les implicacions econòmiques que se'n poden derivar. Pensem que la major part del gas natural que es produeix a nivell mundial està al subsòl d'aquest petit país.

Així doncs, l'únic boicot possible vista la impassibilitat de qui realment podria fer que la competició no se celebrés som nosaltres. Ningú hauria de veure un sol partit, comprar cap tipus de marxandatge o viatjar a Qatar mentre se celebri el mundial. La millor resposta és l'ostracisme i que siguin conscients que les llibertats no estan en venda.

Participaciones de loslectores

Másdebates