Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La prohibició de colors és pròpia de sistemes lliures?

Control de seguridad en los accesos al Wanda Metropolitano, el pasado sábado, antes del partido de final de Copa.

Control de seguridad en los accesos al Wanda Metropolitano, el pasado sábado, antes del partido de final de Copa. / EFE / JUAN CARLOS HIDALGO

Les imatges d’agents policials fent llençar a un contenidor de rebuig bufandes o samarretes grogues, que vestien o duien dins bosses personals, els qui accedien a un partit de futbol haurien de donar la volta al món. També les de qui fa fotografies de milers i milers de persones per a eventuals denúncies o informes, o per fer-los por, aterrir-los. A qui es pensen que estan protegint? Es creuen ser una “guàrdia de corps”?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La prohibició dels colors, de la paraula, de posar cares... és pròpia de sistemes lliures? Per molt menys, als de Facebook els pot caure el pèl i n’han demanat perdó.

Els ciutadans que veiem com es conculquen –cada dia més- llibertats cíviques bàsiques, les que tenim com a éssers humans i com a ciutadans, ¿hem de romandre estordits com nens o deficients? Sembla que aquesta societat està emmalaltint, fent-se autocràtica (allò que només uns pocs, per a conservar llurs privilegis, volen). Hem de ser molt responsables!

Participaciones de loslectores

Másdebates