Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Amb aquesta programació, TV-3 porta el carro pel pedregar"

Imagen del logotipo de TV-3, en las instalaciones de la tele catalana en Sant Joan Despí, cuando la cadena celebró sus 25 años de emisiones.

Imagen del logotipo de TV-3, en las instalaciones de la tele catalana en Sant Joan Despí, cuando la cadena celebró sus 25 años de emisiones. / ALBERT BERTRAN

Fa gairebé 13 anys hi havia concursos fotogràfics a TV-3 com el d''Espai Terra', un bon programa defenestrat, amb premis molt llaminers. Jo el vaig guanyar dues vegades i el premi era un passeig amb helicòpter envoltant la muntanya de Montserrat. Va ser "brutal", com diria el cuiner.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara les úniques fotos d'espectadors que surten són les d''El Temps' i només obtenen una 'glòria' efímera i sense cap premi tangible.

Es perd tot, els bons formats, els concursos amb incentiu, les bones pel·lícules... i els programes que han aparegut recentment (excepte documentals o 'This is Art'), són de vergonya aliena. Diuen que no hi ha pressupost, però això és així segons per a què i segons per a qui.

Anem cap a una banalització de continguts i falta poc per tenir un 'Sálvame' o un 'Supervivientes' en català.

Participaciones de loslectores

Másdebates