El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

"No podem ser solidaris amb els treballadors de TMB"

RICARD CUGAT

Andén abarrotado de usuarios en la estación de metro de Sagrera, en una imagen de archivo.

Maria Lourdes VillanovaBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Martes, 21 de junio del 2016 - 11:23 h

Amics treballadors de TMB,

Ahir el vespre una néta nostra va quedar tancada a dins el metro, pressionada a l’entrar per la multitud ansiosa per tornar a casa desprès de molta estona d’esperar, ell convoy va arrencar i els pares i germà van quedar a l’andana. Els plors de la nena i els crits de la gent, van fer que algú estirés la palanca de frenada, però no es va poder obrir les portes, el metro era ja dins del túnel. El conductor, molt enfadat perquè es va prémer l’alarma, va tornar a arrencar, i va seguir la seva marxa. El pare de la nena corrent pel carrer va anar a buscar-la a la propera estació. La va trobar feta un mar de llàgrimes amb una passatgera que la custodiava i un empleat que va venir després, avisat segurament per telèfon.

Desprès de sofrir les diverses vagues convocades d’autobusos i metro, no ens podem sentir solidaris amb les vostres reivindicacions. Estan afectant a milers de treballadors que volen mantenir el seu lloc de treball i estan em pitjors condicions laborals que vosaltres, però no treballen en un lloc tan estratègic i una vaga no tindria cap ressò.

Nosaltres us preguntem, no tindríeu altres formes de pressió per negociar els vostres drets que no afecti tant directament als vostres ?

Participaciones de los lectores

Barcelona, ciudad irreconocible

Cristina Casals Massó Esplugues de Llobregat

Aznar, un estadista venido a menos

Luis Fernando Crespo Zorita Alcalá de Henares

Dice Aznar que no a va pedir perdón porque no sabía nada sobre la 'Caja B' del PP. Sí sabemos que durante los o... Seguir leyendo

PP y C's pierden el norte

Ximo Estal Port de Sagunt

De caretas y políticos

Joan Sada Vidal Barcelona

¿Hasta cuándo durará la impunidad de Vueling?

Josep Infesta Fernandez Garenne-Colombes

Ante la frustración, no solo por la incompetencia, sino también por la certeza de ser víctimas de un abuso continuado y permitido, les relato nuestro viaje con ... Seguir leyendo