Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La gran patacada d'Albert Rivera

Albert Rivera, líder de Ciuidadanos.

Albert Rivera, líder de Ciuidadanos.

Arran de les intervencions en campanya electoral i de les declaracions posteriors a la publicació dels resultats, però molt especialment per la simpatia que sento per aquest personatge, nociu per excel·lència, no em puc estar de dedicar-li un text en clau de metàfora, canviant el femení original pel masculí. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

"Pobre Rivera! [...] De què et valdrà el viure d'ara ple d'impuresa i pecat, quan et trobis cara a cara davant de l'eternitat? [...] L'avui, demà serà ahir. I del teu ahir de vici n'hauràs de donar raó quan et cridin a judici [...] Però van passant els dies i la teva fi vindrà, i tot tu una desferra, sense un amor pur i dolç, retornaràs a la terra fet cendra i fet pols. Tots aquells que et volten ara, tots desapareixeran quan veuran la teva cara que es va marcint i arrugant. Pobre Rivera! Quina llàstima que em fas! Estàs endimoniat i quan tu parles no ets tu".

La patacada a tot allò que representa i en especial a la seva supèrbia, és la conseqüència de les actituds i comportaments exhibits des de l'infaust dia en el qual va aparèixer, en boles, a l'escena política.

Senyor Carlos Alberto Rivera: de bell antuvi, les meves sinceres felicitacions. I a partir d'ara: compris un bosc i perdi's, i si amb el bosc no en té prou, compri's un latifundi. Desapareixent del panorama polític, probablement també en boles i acompanyat per la colla d'aduladors i aduladores que l'envolten, ben segur que l'aire es purificarà.

En qualsevol cas, votants de Cs (fins ara): 'Què voleu que us pugui dir si no teniu ulls per veure ni orelles per sentir?'

Ambdós fragments són de La Passió d'Olesa de Montserrat.

Participaciones de loslectores

Másdebates